12 Aralık 2012

Asaf Avidan 12-13 Aralık’ta konser için ilk kez Türkiye’de!




Reckoning Song (One Day) şarkısı ile sevilen şarkıcı Asaf Avidan İstanbul ve İzmir’de konser vermek için ilk kez Türkiye’ye geliyor.Son zamanlarda dillere pelesenk olmuş bir şarkı var; dinleyenlerin “One Day” diye bildiği Reckoning Song. Tam 4 yıl önce çıkardığı bir albümde yer alan Reckoning Song’a bu yıl remix yapılınca, birdenbire meşhur oldu, tek bir şarkıyla fenomen haline geliverdi Asaf Avidan. Radyo dinlerken, müzik kanalı izlerken, alışveriş yaparken hatta İstiklal caddesinde yürürken bile sık sık duymanız mümkün. Hazır bu kadar tutmuşken tam da zamanında Türkiye’ye iki akustik konser vermek için geliyor. Diğer şarkılarını da dinlemenizi tavsiye ederim. En az Reckoning Song kadar güzel başka şarkıları da var adamın.

12 Aralık’ta İstanbul – Jolly Joker’de, 13 Aralık’ta ise İzmir – Bios’ta canlı performans sergileyecek olan Asaf Avidan şarkılarını gitar, piyano ve mızıka çalarak seslendirecek, kendisine bir de çellocu eşlik edecek.
Organizasyonunu MoodLive’ın yaptığı, Power FM ve Dream TV’nin de katkılarıyla gerçekleşecek olan Asaf Avidan konser biletlerini Biletix’ten satın alabilirsiniz.